Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Η Μαρίνα Πατούλη στη συναυλία Πολιτισμού και Αλληλεγγύης του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για τη Unesco Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης & εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας το παρόν μαζί με το σύζυγό της, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη στο πολιτιστικό και συνάμα ανθρωπιστικό κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής με τη μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη ταξίδεψαν το κοινό στα συγκλονιστικά μουσικά μονοπάτια του οικουμενικού μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».
Η συναυλία που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», με τη συνεργασία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους θεατές κατά τη λήξη της εκδήλωσης.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την διαχρονικά αξιέπαινη συμβολή της στην προαγωγή των ανθρωπιστικών ιδεωδών και της αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη και τον Πολιτισμό. Με στοχευμένες ανθρωπιστικές δράσεις και παρεμβάσεις, προς όφελος ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού, το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί ένα ιδιαιτέρως δύσκολο έργο, στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά τα ίδια τα παιδιά, που αποτελούν την ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο Αύριο. Το όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι το άσβεστο μήνυμα Αγάπης για κάθε παιδί που έχει τη δική μας ανάγκη», τόνισε η κα Πατούλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ