Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ενισχυμένη η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στο Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε σημαντικό βαθμό έχει αναβαθμιστεί η ασφάλεια στο Δήμο Αμαρουσίου, σε συνέχεια ενεργοποίησης από την 28η Φεβρουαρίου 2022 της σύμβασης με ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών security, για τη φύλαξη δημοτικών κτιρίων, κοινόχρηστων χώρων, σχολείων και του Εμπορικού Κέντρου της πόλης.

Όπως αναφέρει ο Δήμος, στο επιχειρησιακό κέντρο, καθημερινά καταγράφονται και αναφέρονται περιστατικά τα οποία μεταβιβάζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ή ακόμη όταν σχετίζονται με την απειλή κατά ζωής ή κατά περιουσιών πολιτών ή καταστημάτων γίνεται άμεσα επικοινωνία με την Αστυνομία.

Ενδεικτικά το διάστημα αυτό, έχουν καταγραφεί συμβάντα για θεματικές όπως: ελλιπής φωτισμός / οδοσήμανση, επικίνδυνα κλαδιά/δέντρα, παράνομη στάθμευση, παρουσία εξωσχολικών σε σχολική μονάδα, απόπειρες κλοπής καταστημάτων κ.α.

«Οι υπηρεσίες φύλαξης του κέντρου, των κοινόχρηστων χώρων και σχολείων της πόλης μας έχουν βοηθήσει και έχουν ισχυροποιήσει το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας» αναφέρει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου. «Η σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, γραφειοκρατική διαδικασία που ήδη έχουμε ξεκινήσει, θα αναβαθμίσει το επίπεδο ασφάλειας στην πόλη» επισημαίνει σχετικά ο Δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ