Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Εμβόλιο Covid-19: Εκστρατεία ενημέρωσης από το Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την ανάρτηση ειδικού βίντεο, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει για τη διαδικασία εμβολιασμών ενάντια του Covid-19 στο Κέντρο Υγείας της πόλης.

Κατά το ενημερωτικό βίντεο, η Επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου Ιατρός Καρδιολόγος και Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρία Γώγου απαντά στις ερωτήσεις που υποβάλλονται από τη δημοσιογράφο – εκδότρια του dailypharmanews.gr και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Κατερίνα Βουρλάκη για τις ακόλουθες θεματικές:

·        Προετοιμασία Εμβολιαστικού Κέντρου Αμαρουσίου.

·        Τι πρέπει να κάνει ένας πολίτης αφού λάβει το sms για τον εμβολιασμό.

·        Διαμόρφωση χώρου και μέτρα ασφαλείας στο Εμβολιαστικό Κέντρο Αμαρουσίου.

·        Παρακολούθηση πολιτών μετά τη στιγμή του εμβολιασμού.

·        Στατιστικά στοιχεία για την πορεία των εμβολιασμών.

·        Τι πρέπει να προσέξουν όσοι πολίτες είναι ασθενείς ή/και κάνουν χρήση φαρμάκων – Ποιες κατηγορίες πολιτών ΔΕΝ εμβολιάζονται.

·        Πώς γίνεται η διαχείριση των δόσεων εμβολιασμού σε σχέση με τα ραντεβού.

·        Πώς και πότε ενημερώνεται ο πολίτης για τη 2η δόση εμβολίου.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου για το θέμα αυτό δηλώνει: «Ο Δήμος μας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα βίντεο προκειμένου οι πολίτες του Αμαρουσίου και των όμορων Δήμων να λάβουν την απαραίτητη χρηστική πληροφόρηση της διαδικασίας  που λαμβάνει χώρα στο Κέντρο Υγείας της πόλης. Οι εμβολιασμοί πρέπει να προχωρήσουν απρόσκοπτα και να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο δυνατό τμήμα του πληθυσμού. Η σωστή ενημέρωση κατέχει σημαντικό ρόλο σε αυτό το κρίσιμο για τη χώρα στοίχημα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ