Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία δεκάδων αθλητών, γονέων και φίλων του αθλητισμού, ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και απένειμε τιμητικές πλακέτες και βραβεύσεις, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ελένη Λέκκα, μαζί με το θερμό καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες της στους παριστάμενους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

«Ο Δήμαρχος μας κ. Αμπατζόγλου σας εύχεται μία καλή και εποικοδομητική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες, με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας επ’ ωφελεία της νέας γενιάς. Εκ μέρους του Προέδρου του Δ.Σ. Δημήτριου Λέμη, εμένα προσωπικά και των μελών του Δ.Σ. πολλές ευχές για τη νέα χρονιά με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις. Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δήμαρχο μας, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα και τους προπονητές μας που δίνουν υποδειγματικά την ψυχή τους στα παιδιά. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς που μας εμπιστεύονται και τους διαβεβαιώνουμε ότι καθημερινά θα δίνουμε το μέγιστο της προσπάθειάς μας τόσο εμείς, όσο και η Δημοτική Αρχή, επενδύοντας στο μέλλον της πόλης μας που είναι τα παιδιά μας» υπογράμμισε η κα Λέκκα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά στον Αθλητικό Όμιλο, στον Στέφανο Τσιπουράκη Σύμβουλο Δημάρχου σε θέματα Δημόσιας Υγείας, στον Γεώργιο Ζήκο πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και στον Ταξίαρχο Χρήστο Παπαφιλίππου, Διευθυντή Τροχαίας Αττικής.

Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλητές/τριες που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα σε αγώνες σκοποβολής, σκάκι, ποδηλασίας και χάντμπολ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Ρένα Χαλιώτη, Κων/νος Ρώτας, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Πέτρος Κόνιαρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευτυχία Παρασύρη, Σπύρος Μπόγδανος και ο Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς.


Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος Ποδηλατικών Σωματείων Αθηνών Αλέξανδρος Κελόγλου, ο επίκουρος Καθηγητής παν/μιου ποδοσφαίρου, υπεύθυνος Ακαδημιών Α.Ο. Παραδείσου Σάκης Σουγλής και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής Δημήτρης Σταυρακάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ