Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

ΕΕΑ και Δήμος Αμαρουσίου μοίρασαν λαμπάδες στα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάνοντας πράξη την αγάπη, την προσφορά και την αλληλεγγύη, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προσέφερε λαμπάδες και παιχνίδια στα παιδιά του Χαμόγελου Παιδιού στο Μαρούσι, την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023.

Στον Οργανισμό βρέθηκαν και μοίρασαν τα δώρα στα παιδιά ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Νικολαράκος εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου και από τον Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Νίκος Παναγιωτάκης.

 

 

Ο κ. Νικολαράκος μεταφέροντας στα παιδιά τους θερμούς χαιρετισμούς και τις εγκάρδιες Πασχαλινές ευχές του Δημάρχου κου Αμπατζόγλου, εξήρε την κοινωνική ευαισθησία του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που με την προσφορά του έδωσε χαρά και στιγμές ξεγνοιασιάς στους μικρούς φίλους του Χαμόγελου του Παιδιού, υπογραμμίζοντας την έμπρακτη στήριξη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στο έργο του Οργανισμού και σε όλα τα παιδιά της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ