Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Εγκαινιάστηκε σωματείο για τους καρκινοπαθείς στον Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου, η λειτουργία Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου για την προάσπιση, ενημέρωση και πνευματική στήριξη καρκινοπαθών και χρονίως πασχόντων ατόμων που θα έχει έδρα το Μαρούσι.

Το Σωματείο αποτελεί μία πρωτοβουλία του Αρχιμανδρίτη και Ιατρού – Ογκολόγου π. Ιωάννη Κοκκάκη προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγ. Νεκταρίου Κάτω Κηφισιάς και τα εγκαίνια έγιναν με τη στήριξη και ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου και την αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου και του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Νικόλαου Τζίβα,  του Πρωτοπρεσβύτερου π. Χρήστου Μαρούδα, των εφημέριων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου και του Αρχιμανδρίτη και Ιατρού – Ογκολόγου π. Ιωάννη Κοκκάκη.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Τσιπουράκης και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.​

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ