Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δωρεάν ή μειωμένου κόστους θέσεις σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών της πόλης εξασφάλισε ο Δήμος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρόγραμμα δωρεάν φοίτησης ή μειωμένου κόστους, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών της πόλης υλοποιεί και εφέτος ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, παρέχοντας τη δυνατότητα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικές ή οικονομικές δυσκολίες να καλύψουν μέρος των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών τους.
Οι θέσεις φοίτησης εξασφαλίζονται χάρη στην πολύτιμη συνεργασία και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των ιδιοκτητών φροντιστηρίων της πόλης, οι οποίοι βάσει των δυνατοτήτων τους διαθέτουν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και για συγκεκριμένες τάξεις.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:
«Στόχος μας όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες να έχουν ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και στην απόκτηση της γνώσης χωρίς αποκλεισμούς. Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων που και εφέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου μας, ώστε ενωμένοι, να δώσουμε στα παιδιά της πόλης μας όλα τα εφόδια για την πρόοδο και την εξέλιξή τους.»
Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης του Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) με την επίβλεψη του Προέδρου κου Πέτρου Κόνιαρη.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης (Παλαιολόγου 9-2ος όροφος) μαζί με τα δικαιολογητικά.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1. Τελευταίο εκκαθαριστικό έτους 2018 (Φορολογικό έτος 2017)
2. Απόφαση τυχόν αναπηρίας σε μέλος της οικογένειας
3. Αντίγραφο πρόσφατης οικογενειακής κατάστασης (πιστοποίηση πολυτεκνίας ή μονογονεϊκότητας )
4. Φωτοτυπία ταυτότητας
5. Κάρτα τυχόν ανεργίας μέλους της οικογένειας
6. Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που πιστοποιεί την κατάταξη της αιτούσας οικογένειας σε ευάλωτη κοινωνική θέση

Η υποβολή των αιτήσεων δήλωσης συμμετοχής, θα διαρκέσει από τις 10/9/2018 ημέρα Δευτέρα έως 10/10/2018 ημέρα Τετάρτη, από τις 9.30π.μ-12.30μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132031920 2132031929 2132031912.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ