Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δωρεάν έλεγχοι για κορωνοϊό για όλο τον Ιούλιο στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Και για όλο τον μήνα Ιούλιο δημότες και μη θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν σε δωρεάν έλεγχο για κορωνοϊό στο Μαρούσι.

Τα rapid test θα διενεργούνται στο Κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου – Περικλέους 22 ( λόγω θέρους πλέον – μεταφορά από την πλατεία ΗΣΑΠ), Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 9:30 – 15:00, από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), ενώ παράλληλα θα προσφέρονται και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα self test.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε δηλώσεις του για μία ακόμη φορά ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ και προσωπικά τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Αρκουμανέα που ανταποκρινόμενοι στο αίτημά του Δήμου, παραμένουν στην πόλη για 3 συνεχόμενους μήνες (Μάιο – Ιούνιο – Ιούλιο) οι ΚΟΜΥ, καλύπτοντας έτσι γενικότερες ανάγκες των Βορείων Προαστίων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, επίσης καλεί όλους τους δημότες και εργαζόμενους του Αμαρουσίου να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και σε τακτά χρονικά διαστήματα να διενεργούν τον προληπτικό έλεγχο, καθώς είναι το ουσιαστικό αντίμετρο μαζί με τους εμβολιασμούς κατά της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.​

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ