Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δήμος Αμαρουσίου: Ξεκίνησαν και πάλι τα μαθήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν και πάλι τα μαθήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ενημερώθηκε σχετικά από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα.

Τα μαθήματα που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, ακολουθώντας πιστά όλες τις οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας του ΕΟΔΥ, αφορούν μαθητές άνω των 11 ετών και σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού παρατείνονται μέχρι και την 31-07-2020.

Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας, τα μαθήματα  πραγματοποιούνται με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, οι υπεύθυνοι καθαρίζουν και απολυμαίνουν πολύ συχνά τις αίθουσες, τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις ενώ πραγματοποιείται η θερμομέτρηση πριν την έναρξη δραστηριοτήτων. Πολλά από τα μαθήματα πραγματοποιούνται και στους προαύλιους χώρους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού γίνεται αξιόλογη δουλειά. Η επανεκκίνησή τους με τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας δίνει και πάλι ζωή στην πόλη μας και κυρίως δημιουργική διέξοδο υψηλού επιπέδου για όλες τις ηλικίες. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να συνεχίσει να χτυπά δυνατά η πολιτιστική και καλλιτεχνική καρδιά του Αμαρουσίου όλο το καλοκαίρι, παρά τις όποιες αντιξοότητες λόγων των έκτακτων συνθηκών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ