Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δήμος Αμαρουσίου: Καθαρισμοί και απολυμάνσεις στους ανοικτούς κοινόχρηστους χώρους και τους κάδους

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει τους καθαρισμούς και απολυμάνσεις σε όλα τα κοινόχρηστα σημεία στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Οι δράσεις ξεκίνησαν από τον σταθμό του ΗΣΑΠ και έφτασαν μέχρι τις πλατείες, τους ανοικτούς χώρους άθλησης και τους κάδους απορριμμάτων & απολύμανσης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου εποπτεύοντας τις σχετικές εργασίες δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας εντείνει τις προσπάθειές του σε δύο βασικούς άξονες: Πρώτον να είναι η πόλη μας διαρκώς καθαρή και απολυμασμένη και δεύτερον το πρόγραμμα “Bοήθεια στο σπίτι” και όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες να φτάσουν σε όλους όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη. Είμαστε σε 24ωρη βάση δίπλα στον Πολίτη. Από τη δική του την πλευρά, ο δημότης μας, πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας και να συμβάλλει με τη στάση του στη διακοπή της διάδοσης της πανδημίας κάνοντας πράξη το σύνθημα #μένουμε_σπίτι. Όλοι μαζί, επιδεικνύοντας ατομική και συλλογική ευθύνη ανάλογη των κρίσιμων περιστάσεων θα τα καταφέρουμε».​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ