Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Κακοσαίος & Κατερίνα χάρισαν μια μοναδική μουσική βραδιά στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στο κατάμεστο από κόσμο, Αίθριο Θέατρο, επί της Λ. Κηφισίας 219, δόθηκε μία υπέροχη μουσική παράσταση από τον αγαπημένο ερμηνευτή με τη μοναδική λαϊκή φωνή Γιάννη Πλούταρχο ο οποίος συνοδευόταν στη σκηνή από τα παιδιά του Γιώργος Κακοσαίος & Κατερίνα.

Οι τρεις καλλιτέχνες χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θεατές, ερμηνεύοντας ο καθένας με το δικό του ηχόχρωμα και εμπειρία ανεπανάληπτες επιτυχίες τόσο του Γιάννη Πλούταρχου όσο και άλλες αγαπημένες στο πανελλήνιο.

 

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε ένα σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες αναφέρθηκε στις τρεις ιδιαίτερες φωνές τους, στο ταλέντο που κληρονόμησαν τα παιδιά του ξεχωριστού Γιάννη Πλούταρχο και στο ποιοτικό αποτέλεσμα του σχήματος που πραγματικά ξεσήκωσε το Μαρουσιώτικο κοινό. Από τη δική του πλευρά ο εξαιρετικός ερμηνευτής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τις ευκαιρίες που δίνει στον πολιτισμό γενικότερα και ειδικότερα στο λαϊκό τραγούδι.

Το παρών στη μουσική βραδιά, έδωσαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαίρη Γαλαζούλα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ευάγγελος Κάββαλος, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Ζήκος και Σπύρος Μπόγδανος, ο Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς, η σύζυγος του Δημάρχου Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ