Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Αντιπροσωπεία της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με την Γενική Δ/ντρια Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Δήμητρα Πρελορέντζου, την Δ/ντρια Δημοτικού Μάρω Παπαδημητρίου και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Λάινα Τζωρτζάτου της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρουσουλινών, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Κων/νου Ρώτα, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτη Σαγρή και της αναπληρώτριας Προέδρου Φανής Λέκκα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ενημερώθηκε από την αντιπροσωπεία της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, για τις δραστηριότητες του Εκπαιδευτικού Οργανισμού και ειδικότερα για τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού που εδρεύουν στο Μαρούσι.

Ιδιαιτέρως τονίστηκε από την πλευρά της Ελληνογαλλικής Σχολής η πρόθεση για συμμετοχή στις κοινωνικές και εθελοντικές πρωτοβουλίες του Δήμου αλλά και η συνεργασία σε εκπαιδευτικές / ενημερωτικές και βιωματικές δράσεις που αφορούν στην ανακύκλωση, την οδική ασφάλεια κ.α.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η εκπαιδευτική κοινότητα του Αμαρουσίου είναι μεγάλη και ενεργή. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι στο Δήμο μας εδρεύουν, πέραν των εξαιρετικών Δημοσίων και Προτύπων Σχολείων και ιδιωτικοί φορείς με σημαντική προσφορά στην εκπαίδευση και τη σύζευξη πολιτισμών όπως η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών. Οι από κοινού δράσεις του Δήμου με τα Σχολεία της πόλης μας, Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, μας δίνουν τη δυνατότητα να διατηρούμε υψηλό το δείκτη της κοινωνικής συνοχής και ουσιαστικής αμφίδρομης επικοινωνίας με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ