Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αγώνας Beach Volley για καλό σκοπό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δημήτρης Κουρεμένος και η Ναταλία Δραγούμη ήρθαν «αντιμέτωποι» στην άμμο για κοινωνικό σκοπό με τους Δημήτρη Χατζόπουλο και Ελευθερία Μπερέτη!

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στo πλαίσιo της υγιούς κι εποικοδομητικής για την προώθηση και την συμβολή της άθλησης σε όλους τους τομείς συνεργασία, η ΚΕΔΑ και το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στo πλαίσιo του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Προγράμματος BE ACTIVE 2018 διοργάνωσαν αγώνα EXHIBITION GAME στον οποίο έλαβαν μέρος αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωφών Beach Volley με την επιλεγμένη ομάδα αθλητών κι ηθοποιών.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστού τύπου μοναδικό προπονητικό κέντρο OAKA INDOOR BEACH VOLLEY με Ολυμπιακή χαλαζιακή άμμο.

Έντονος ήταν ο κοινωνικός χαρακτήρας του αγώνα αφού πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων για τις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης αφού συνεχάρη τους διοργανωτές βράβευσε με τιμητική πλακέτα όλους τους αθλητές και την πρόεδρο του OAKA INDOOR BEACH VOLLEY Χριστίνα Νικολοπούλου για την συμμετοχή τους.

Με τη σειρά της η κ. Νικολοπούλου απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Αμαρούσιου για το μεγάλο αυτοδιοικητικό του έργο και την στήριξη του στον αθλητισμό και ειδικότερα στη νεολαία της πόλης.

Αναγνωρίζοντας μάλιστα την προσφορά του κ. Πατούλη στον αθλητισμό, η κ. Νικολοπούλου προσέφερε 50% έκπτωση στα παιδιά των δημοτών του Δήμου και δωρεάν συμμέτοχη στα παιδιά των κοινωνικά ευπαθών οικογενειών, για να ενταχθούν και να προπονούνται στην ομάδα του Beach volley.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ