Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς του 2ου και 3ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία προσκόπων, γονέων και φίλων του προσκοπισμού πραγματοποιήθηκαν οι τελετές αγιασμού του 2ου και 3ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στις εκδηλώσεις παρέστη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής.

Ο κ. Σμυρνής μεταφέροντας το μήνυμα στήριξης και αρωγής του Δημάρχου κου Αμπατζόγλου στο κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο των προσκόπων Αμαρουσίου, μεταξύ άλλων σημείωσε: «Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου είναι στο πλευρό των προσκόπων και στηρίζει ολόπλευρα το σημαντικό αυτό «κύτταρο» εθελοντισμού στην πόλη μας.
Σας ευχαριστούμε για την αξιέπαινη προσφορά σας στην τοπική κοινωνία με πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και σας συγχαίρουμε για την ευαισθησία σας στην προστασία του περιβάλλοντος. Σας ευχόμαστε μία δημιουργική νέα προσκοπική χρονιά».

 Ο Αρχηγός του 2ου Συστήματος κ. Θάνος Ρήγας και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και Φωτεινή Ιωαννίδη, καθώς και ο Αρχηγός του 3ου Συστήματος κ. Νίκος Μπόγδανος, ευχαρίστησαν από την πλευρά τους το Δήμο Αμαρουσίου για τη διαχρονική υποστήριξη στο έργο του προσκοπισμού.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Μπόγδανος.                                           

 

  

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ