Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Έκοψε την βασιλόπιτα η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου και της ΟΝΝΕΔ, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ανάμεσα σε κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της, συνοδευόμενη από υποψηφίους του συνδυασμού της, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνομίλησε με υπουργούς και αυτοδιοικητικούς, στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, και αντάλλαξε ευχές για το 2023, με επίκεντρο τις επικείμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ευχήθηκε μια ισχυρή αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές και με επίκεντρο τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης μίλησε για μια δυναμική επανεκκίνηση με μια νέα διοίκηση που θα θέσει ως προτεραιότητά της να δημιουργήσει έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, ανθρώπινο, κοντά στη νέα γενιά. Ως γυναίκα σε μια συντριπτικά ανδροκρατούμενη αυτοδιοίκηση, και ως γυναίκα υποψήφια για τη Δημαρχία Λυκόβρυσης – Πεύκης, εάν αναλογιστεί κανείς ότι οι γυναίκες Δήμαρχοι είναι μόλις 19 από τους 323 Δημάρχους της χώρας, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ευχήθηκε τη νέα χρονιά να ευοδωθούν οι προσδοκίες σε κάθε γυναίκα που αγωνίζεται, προσπαθεί, διεκδικεί και πετυχαίνει σε όλους τους τομείς.

 

 

 

 

«Εύχομαι το 2023 να είναι μια χρονιά ισχυρής αυτοδυναμίας για τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη, μια σύγχρονη Ελλάδα. Με επίκεντρο τις αυτοδικοικητικές εκλογές θα ευχηθώ πολλές νίκες στους μπλε Δήμους της χώρας μας, και ειδικά για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπου μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι μέχρι σήμερα και είμαι υποψήφια, μαζί με τους συνεργάτες μου, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας. Σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, όπως αξίζει στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, στόχος μας είναι να συγχρονιστούμε και να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον όμορο Δήμο Αμαρουσίου, να προχωρήσουμε δυνατά, ενωμένοι, για έναν νέο Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, να αγωνιστούμε μαζί με τον δημότη, δίπλα στον δημότη, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ