Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Άγιος Θωμάς Αμαρουσίου: Ολοκληρώθηκαν τα έργα απορροής ομβρίων υδάτων & ανακαίνισης ανοικτού γηπέδου μπάσκετ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα στην περιοχή του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Το πρώτο έργο αφορά την αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση της περιοχής από τα όμβρια ύδατα όπου κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε κεντρικός αγωγός καθώς και φρεάτια υδροσυλλογής υδάτων.

Το δεύτερο έργο αφορά στην ανακαίνιση ανοικτού γηπέδου μπάσκετ, ενώ παραπλήσια του γηπέδου ανακαινίσθηκε και ο χώρος στέγασης του 1ου συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου.

Τα έργα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Θ Αμπατζόγλου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωσή τους και ενδεικτικά σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που παραδίδουμε στους Δημότες μας μία γειτονιά ασφαλή από τα όμβρια ύδατα αλλά και χαρούμενοι για έναν ακόμη ανακατασκευασμένο ανοικτό χώρο άθλησης, στη διάθεση της νεολαίας του Αμαρουσίου. Σειρά τώρα έχουν οι περιοχές του Αγίου Νικολάου και του Νέου Τέρματος όσο αφορά την προστασία από τα όμβρια ύδατα. Είναι δέσμευσή μας, οι γειτονιές του Αμαρουσίου να αποκτήσουν την ασφάλεια και ποιότητα που τους αξίζει.»

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν στις αυτοψίες, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, καθώς και μέλη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ