Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Νέο κλειστό γήπεδο στον Άλιμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το νέο Κλειστό Γήπεδο θα ανεγερθεί επί της οδού Αλαμάνας & Λευκωσίας, στο οικόπεδο του Δήμου δίπλα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο και θα πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές στην κατασκευή και τη λειτουργία του.

Ο διαγωνισμός για το έργο θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και μέσα στο 2022 αναμένεται να ξεκινήσει η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου.

Το σύνολο του κόστους του έργου (αρχικού προϋπολογισμού 3.608.400 €) θα επιχορηγηθεί στον Δήμο Αλίμου από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, στο οποίο υποβλήθηκε από τη Δημοτική Αρχή πλήρης φάκελος με πρόταση, που αξιολογήθηκε θετικά από το Υπουργείο και εγκρίθηκε. Ο Δήμαρχος  Αλίμου  Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε θερμά τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Ο Δήμαρχος Αλίμου εξέφρασε επίσης πολλές ευχαριστίες στους συνεργάτες του και ιδιαίτερα στον Γενικό Γραμματέα κ. Βαγγέλη Κακκαβή, που εργάστηκαν με ζήλο για την προετοιμασία και την κατάθεση της σχετικής πρότασης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ