Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Μόνο με ραντεβού η προσέλευση στις Υπηρεσίες του Δήμου Αλίμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα και μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2020 ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες για την εξυπηρέτησή σας από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλίμου (Υπουργική Απόφαση 126/16316/20.9.2020 και ΦΕΚ Β’ 4019/2020, για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορωνοϊού):

• Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο και τις Δημοτικές Υπηρεσίες για εξυπηρέτηση ΜΟΝΟΝ αν έχουν επείγουσα ανάγκη και εφόσον έχουν προηγουμένως μιλήσει τηλεφωνικά με τον αρμόδιο υπάλληλο, για να κλείσουν ραντεβού.

Συνεπώς, παρακαλούμε πρώτα να τηλεφωνείτε στο Δημαρχείο Αλίμου (213 2008000) ή στην Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει (π.χ. ΚΕΠ) και να συνεννοείστε με τον αρμόδιο υπάλληλο για το αν θα εξυπηρετηθείτε τηλεφωνικά ή αν θα κλείσετε ραντεβού για να μεταβείτε επί τόπου. Χρήσιμα τηλέφωνα: Δημαρχείο 213 2008000, ΚΕΠ Άνω Καλαμακίου 213 2149100, ΚΕΠ Κάτω Καλαμακίου 213 2024900, Κοινωνική Υπηρεσία 210 9883140.

• Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους πολίτες που τυχόν προσέλθουν κατόπιν ραντεβού.

• ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΑΚΑ μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αλίμου (https://certificates.alimos.gr/home):
– Κατάθεση εγγράφου στο πρωτόκολλο του Δήμου
– Πιστοποιητικό Γέννησης
– Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
– Πιστοποιητικό Εγγυτέρων Συγγενών
– Πιστοποιητικό Εντοπιότητας
– Πιστοποιητικό Ιθαγένειας
– Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας
– Αντίγραφο Ληξιαρχικής Πράξης Γέννησης
– Αντίγραφο Ληξιαρχικής Πράξης Γάμου
– Αντίγραφο Ληξιαρχικής Πράξης Θανάτου
– Αντίγραφο Ληξιαρχικής Πράξης Συμφώνου Συμβίωσης
– Αίτηση Μεταδημότευσης
– Άδεια Γάμου (για Έλληνες υπηκόους)
– Πιστοποιητικό εγγραφής στα μητρώα αρρένων
– Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση
– Αίτηση για παροχή δυνατότητας έκδοσης πιστοποιητικών για τρίτους.
Συνεπώς για τις υπηρεσίες αυτές εξυπηρετείστε απευθείας και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, χωρίς προσέλευση στο Δημαρχείο Αλίμου.

Για το διάστημα από τις 5 Οκτωβρίου και μετά, θα ακολουθήσει νεότερη Ανακοίνωση, ανάλογα με τις υγειονομικές εξελίξεις που θα επικρατούν τότε.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για τη συνεργασία και την προσοχή τους, ώστε να προστατευθεί η υγεία όλων μας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ