Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Κορωνοϊός: Πήγαν να κάνουν πάρτι 50 ατόμων στον Άλιμο – Τους σταμάτησε η αστυνομία

Δημοσιεύθηκε

στις

Η διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα είναι ακόμα σε υψηλά επίπεδα, το lockdown και οι περιορισμοί των μετακινήσεων είναι σε εφαρμογή και η επιστημονική κοινότητα είναι σε πλήρη επαγρύπνηση για το πώς θα γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούεννα.

Τίποτα από αυτά, ωστόσο, δεν φαίνεται να σταματά ορισμένους οι οποίοι επιχειρούν όχι μόνο να παραβούν τα μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά θέλουν να στήσουμε μέχρι και… πάρτι με αρκετά άτομα.

Κάτι ανάλογο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον Άλιμο, όταν ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στον λόφο Πανί, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας στο υπαίθριο… κορωνο-πάρτι τους βρέθηκαν πάνω από 50 άτομα.

Οι παρευρισκόμενοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας άρχισαν να πετάνε πέτρες και προσπάθησαν να φύγουν από τον χώρο. Η ΕΛ.ΑΣ. εν τέλει έκανε 15 προσαγωγές, ενώ έκοψε και πρόστιμα των 300 ευρώ.

«Αυτό γίνεται πολύ συχνά στο σημείο και έρχεται και κόσμος από άλλες περιοχές» λέει στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Αλίμου

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης τόνισε ότι «αυτό γίνεται πολύ συχνά στο εν λόγω σημείο και έρχεται κόσμος και από άλλες περιοχές».

«Δεν ξέρω αν βάζουν και μουσική, άλλα είναι συχνό φαινόμενο, με αποτέλεσμα ο χώρος εκεί να αποτελεί μια υγειονομική βόμβα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «χθες επενέβη η αστυνομία και διέλυσε τους συγκεντρωμένους».«Δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν και μερικές φορές παίζουν «κρυφτό» με την αστυνομία. Κάνουν πως φεύγουν, κρύβονται και μετά επιστρέφουν στο σημείο», συμπλήρωσε και τόνισε ότι «η αστυνομία θα συνεχίσει να πηγαίνει για ελέγχους στο μέρος, γιατί η περιοχή αυτή είναι εστία προβλήματς».

«Θέλω να απευθύνω έκκληση στους δημότες να αποφεύγουν να συγκεντρώνονται στο λόφο Πανί», κατέληξε ο κ. Κονδύλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ