Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Δήμος Αλίμου: Τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή του στην “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020”

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη πανελλαδική διάκριση για τον Άλιμο αποτελεί το 2ο Βραβείο που του απονεμήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, για τη συμμετοχή του στην “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020”.

Η αξιολόγηση έγινε ανάμεσα στους 100 και πλέον ελληνικούς Δήμους που συμμετείχαν στη διοργάνωση, ενώ ο Άλιμος ξεχώρισε και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ανάμεσα στους χιλιάδες Δήμους από όλη την Ευρώπη, που έλαβαν μέρος στην “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας”.

Η βράβευση του Δήμου Αλίμου πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη (9.9.2021), παρουσία του Υπουργού και των Υφυπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και εκπροσώπων άλλων Υπουργείων, Δήμων και Περιφερειών της χώρας μας.

Η “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητα” έχει καθιερωθεί από το 2002 ως ο σημαντικότερος θεσμός της Ε.Ε. για την προαγωγή μορφών μετακίνησης φιλικών στο περιβάλλον (ποδήλατο, ΜΜΜ κ.λπ.), με στόχο τη λιγότερη χρήση του αυτοκινήτου, την προστασία του Περιβάλλοντος, την προαγωγή της άσκησης και της υγείας, καθώς και την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης.

Η Δημοτική αρχή Αλίμου εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες για τη βράβευση, γεγονός που την ενθαρρύνει να προσπαθεί διαρκώς, ολοένα και περισσότερο.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ