Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Έσπασε κάθε ρεκόρ η φετινή συμμετοχή στο summer camp του Δήμου Αλίμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεύτερη εβδομάδα για το πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου “Κατασκήνωση στην πόλη” (summer camp), και η συμμετοχή των μικρών Αλιμιωτών έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.

Περισσότερα από 600 παιδιά φέτος συμμετέχουν στο πρόγραμμα, που ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουλίου 2022. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του camp!

Η καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση στην πόλη του Αλίμου απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως και 12 ετών. Τα παιδιά φιλοξενούνται σε σχολεία και χώρους αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου, περνώντας όμορφα, παίζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας, δημιουργώντας.

 

 

 

Αθλητισμός, ζωγραφική, κατασκευές, προβολές ταινιών, ομαδικά παιχνίδια, μουσική, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις Καραγκιόζη και πολλά πολλά ακόμα, γεμίζουν όμορφα, ευχάριστα και δημιουργικά τη μέρα όλων των παιδιών, που κάνουν θερινή “κατασκήνωση” στη δικιά τους πόλη.

 

 

Όπως αναφέρεται :”Η Δημοτική αρχή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και υπερήφανη, αφενός γιατί η “κατασκήνωση στην πόλη” έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των πολιτών, με την υπεύθυνη, οργανωμένη και μεθοδική δουλειά που γίνεται κάθε καλοκαίρι και αφετέρου γιατί διευκολύνονται εκατοντάδες οικογένειες εργαζόμενων γονέων. Ταυτόχρονα, προσφέρεται ευχάριστο, δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον σε κάθε ένα παιδί και την παρέα του για πραγματικά αξέχαστες διακοπές!

 

 

 

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ευχαριστεί θερμά τις δασκάλες, τους εμψυχωτές, τους συνεργάτες του και όλο το προσωπικό (διοικητικοί, καθαριότητα κ.λπ.) που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα παιδιά του Αλίμου.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ