Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
15.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Το Αιγάλεω έδειξε την έμπρακτη αλληλεγγύη του στους πολίτες της Βηρυτού

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Δήμος Αιγάλεω συμμετείχε στη δράση για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, με στόχο τη στήριξη των πληγέντων της Βηρυτού, την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

    Η δράση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Μετρό Αιγάλεω, ταυτόχρονα με άλλους δήμους στην Αττική.

    “Κάνοντας πράξη το “η Αλληλεγγύη και η Ανθρωπιά δεν έχουν σύνορα“, στηρίζουμε τους ανθρώπους που επλήγησαν από την τελευταία μεγάλη καταστροφή”, τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας, με στόχο να επουλώσουμε όσο δυνατόν γρηγορότερα τις πληγές τους και να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, ώστε να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ