Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Την πίτα τους έκοψαν οι εθελοντές του Δήμου Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εθελοντών στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και των εθελοντών αιμοδοτών, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος».
Μετά το χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίρμπα και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής πολιτικής κ. Στέλιου Βασιλειάδη, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο κ. Μαλάμω Μαστραγγελή-Κοσμίδου. Στη συνέχεια ακολούθησαν η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις των χορηγών και των εθελοντών μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Αλληλέγγυο Φροντιστήριο, Αιμοδοσία, Εθελοντές Ιατροί, Φαρμακοποιοί της πόλης, Κοινωνικό Συσσίτιο, κ.α.). Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κλήρωση δώρων στους παρευρισκόμενους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος κ. Γιάννα Χριστόγλου, οι επικεφαλής των παρατάξεων «Συμμαχία για το Αιγάλεω» κ. Γιάννης Γκίκας, «Αιγάλεω Νέα Εποχή» κ. Λάμπρος Σκλαβούνος και «Αιγάλεω Πρώτη Δύναμη» κ. Παναγιώτα Μερκουράκη-Νικολούδη, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ουρανία Βλάχου-Παναγιωτίδου και Μάκης Ζάχαρης. Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του συλλόγου των Εργαζομένων του Δήμου, η γραμματέας κ. Σοφία Κορμέντζα και ο κ. Δημήτρης Μιχαήλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ