Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Τελετή μνήμης για τα θύματα του «Ολοκαυτώματος του Αιγάλεω»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, τελέστηκε το θρησκευτικό μνημόσυνο τιμής και μνήμης, για τα θύματα του ολοκαυτώματος του Αιγάλεω, στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Αιγάλεω.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας, κος Δημήτρης Βίτσας, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κα Χαρά Καφαντάρη, η Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, κα Νίκη Κεραμέως, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κος Θεόδωρος Σχινάς, εκπρόσωποι των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», της «Ένωσης Κεντρώων», η Πρόεδρος κα Ασπασία Αρετάκη και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιπρόεδρος της «Πανελλήνιας Ένωσης Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής» κος Ιωάννης Μπαλατσούρας, εκπαιδευτικοί, σύλλογοι και φορείς της πόλης μας.
Στη συνέχεια η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο αμφιθέατρο του 3ου Γυμνασίου, με ομιλίες από το Δήμαρχο Αιγάλεω, κο Δημήτρη Μπίρμπα, την Πρόεδρο της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Αιγάλεω, κα Δήμητρα Κορμπά και τον εκπρόσωπο του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών, κο Γιάννη Μαύρο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ