Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Πανελλήνιες: Πώς ξεκίνησαν οι εξετάσεις στο Αιγάλεω για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων των υποψηφίων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ παρέστη ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του 35ου και 335ου βαθμολογικού και εξεταστικού κέντρου κ. Θανάση Νικολόπουλου.

Στην έναρξη των εξετάσεων παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος παιδείας Νίκος Ασημακόπουλος και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, Νίκος Καββαδίας.

«Σήμερα είναι η επίσημη έναρξη μιας σημαντικής διαδικασίας στην εκπαιδευτική χρονιά», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας. «Οι υποψήφιοι με ειδικές εκπαιδευτικές δεξιότητες ολοκλήρωσαν τη σχολική χρονιά και έφτασε η στιγμή να εξεταστούν προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, για να μπουν στο πανεπιστήμιο, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι πολύ σημαντικό το ότι οι εκπαιδευτικοί μας, αντιμετωπίζουν τους μαθητές με ειδικές δεξιότητες με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και να αποδώσουν σύμφωνα με τις γνώσεις και τις ικανότητες τους. Τους παροτρύνουν με μία διαφοροποιημένη προσέγγιση για να αποδώσουν αυτά που αποδεδειγμένα μπορούν. Καλή επιτυχία! Αξίζουν το καλύτερο!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ