Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Ευχαριστίες του Make-A-Wish στο Αιγάλεω για τη μεγαλύτερη δωρεά ως δήμος

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κάνε-Μια-Ευχή εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη προς τον δήμο Αιγάλεω στην ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Οι εργαζόμενοι στο δήμο Αιγάλεω και τους παιδικούς σταθμούς στόλισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος, αφιερωμένο στη στήριξη του έργου του Κάνε-Μια-Ευχή στην Ελλάδα και έδωσαν ένα μήνυμα αλληλεγγύης, μαζί με τους γονείς των εννιά σταθμών, καθώς και τους ανθρώπους που παρακολούθησαν το γεμάτο εκπλήξεις χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της πόλης, και έγραψαν τη δική τους ευχή στο μπλε αστέρι.

Ήταν η πιο πετυχημένη δράση για το Αστέρι της Ευχής το 2019, όπως τόνιζαν οι άνθρωποι του Make-A-Wish, παραδίδοντας το βραβείο που έλαβε εκ μέρους του δήμου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ηλίας Μάνδρος. Τα παιδιά, αναφέρουν στο Κάνε-Μια-Ευχή, στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Πλέον η «δική μας» Σαββίνα θα μπορέσει στα εννιά της χρόνια να αποκτήσει τον δικό της ηλεκτρονικό υπολογιστή, όπως ευχήθηκε.

«Κάναμε από καρδιάς αυτό που θεωρούσαμε σωστό για να εκπληρώσουμε μια μοναδική ευχή για ένα παιδί που νοσεί από σοβαρή ασθένεια. Δημότες, οικογένειες, παιδιά, εργαζόμενοι, όσοι μπορούσαμε. Ευχαριστούμε για την αναγνώριση και τη βράβευση για την κοινωνική πολιτική του δήμου Αιγάλεω στην ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish, συγκεντρώνοντας ως δήμος τη μεγαλύτερη δωρεά αυτή τη χρονιά για μία μικρή ηρωίδα.» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας. «Να είσαι χρήσιμος στον κόσμο είναι ο μόνος τρόπος να είσαι ευτυχισμένος.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ