Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Επίσκεψη του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών στο Δημαρχείο Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους εκπροσώπους του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα στο Δημαρχείο της πόλης, συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα αναφορικά με την άρση των εμποδίων προσβασιμότητας σε δημόσια κτήρια, δρόμους και πλατείες, ώστε να εξασφαλιστεί για όλους τους συνανθρώπους μας η ανεμπόδιστη και αυτόνομη διακίνηση.

«Η κοινωνία οφείλει να σέβεται τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς και να αντιμετωπίζει ισότιμα όλα τα μέλη της. Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή έχουμε πάντως ως γνώμονα την ανεμπόδιστη προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία σε οποιοδήποτε έργο υλοποιούμε» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Ηλίας Μάνδρος, ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Ευάγγελος Ξυδέας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπρόεδρος του αθλητικού συλλόγου μπάσκετ με αμαξίδιο «Άτλας» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργος Καράμαλας και ο εθελοντής συνοδός Βαγγέλης Πυρινής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ