Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

«ΕΝΤΑΣΣΩ» και «ΠΡΟΝΟΩ» στο Δήμο Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 2η εκδήλωση του προγράμματος «ΕΝΤΑΣΣΩ», που υλοποιείται στον Δήμο Αιγάλεω, στο πλαίσιο της ΟΧΕ/ΒΑΑ της Δυτικής Αθήνας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Δημήτριος Τρέπας».

 

 

Σκοπός της ημερίδας ήταν η παρουσίαση της εξέλιξης του έργου και η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και των κοινωνικών φορέων της ευρύτερης περιοχής για τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί. Η ημερίδα πραγματεύτηκε ιδιαίτερα τη θεματική «Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την αναπηρία, με σύσσωμη τη συμμετοχή της κοινότητας ΑμεΑ.

 

Ακόμη, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα «ΠΡΟΝΟΩ», που υλοποιεί ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο της ΟΧΕ/ΒΑΑ της Δυτικής Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της 2ης εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Δημήτριος Τρέπας», παρουσιάστηκε η εξέλιξη του έργου, ενώ παράλληλα η τοπική κοινωνία και οι κοινωνικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής, ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί.

 

 

 

Επιπρόσθετα στην ημερίδα αναδείχτηκαν προοπτικές εξέλιξης και καλές πρακτικές, που αφορούν δράσεις με ευπαθείς ομάδες πληθυσμού αλλά και την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση, με τη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ