Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αιγάλεω στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου Κυθρέας στην Κύπρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αιγάλεω με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα, πραγματοποίησε επίσκεψη στον αδελφοποιημένο Δήμο Κυθρέας στην Κύπρο, επ΄ ευκαιρία των φετινών αντικατοχικών εκδηλώσεων.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Αρβανίτης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Μπίρμπας, Ιωάννης Δημομελέτης και Παναγιώτα Μερκουράκη. Ο Δήμαρχος Κυθρέας και Πρόεδρος της Συντονιστικής Πέτρος Καρεκλάς, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου του ομώνυμου Δήμου, των Οργανωμένων Συνόλων και των Κοινοτικών Συμβουλίων Κυθρέας και Περιοχής, επέδωσε σε αξιωματικό της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών, ψήφισμα προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στο οδόφραγμα Μιας Μηλιάς. Επίσης στον παρακείμενο Ναό του Αγίου Πολυδώρου Καϊμακλίου, τελέστηκε Εσπερινός και μνημόσυνο για τους ήρωες του ’74 προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

 

 

«Ο δίκαιος αγώνας των αδελφών μας για απελευθέρωση και επιστροφή στις πατρογονικές εστίες παραμένει ζωντανός. Τιμή και δόξα στους ήρωες που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι την ελευθερία και βεβαίως στους αγνοούμενους» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ