Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Αιγάλεω: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους πληγέντες από το σεισμό του Ιουλίου 2019

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκρίθηκε η χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού 730.614,43 €, που αφορά στους δικαιούχους κατοίκους του Αιγάλεω, πληγέντες από το σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019.

Τα υποβληθέντα αιτήματα των πληγέντων πολιτών, ικανοποιήθηκαν μετά από καίριες παρεμβάσεις της Διοίκησης, όπου απαιτούνταν, με τη σύνταξη και αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών, συμπληρωματικών εκθέσεων για την επιχορήγηση του δήμου Αιγάλεω.

Εντός του Σεπτεμβρίου οι υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν στην έκδοση χρηματικών ενταλμάτων και στην κατάθεση των αναλογούντων ποσών μέσω των τραπεζικών λογαριασμών τους. Κατά συνέπεια δεν απαιτείται η φυσική τους παρουσία στις υπηρεσίες του δήμου για την είσπραξη των σχετικών ποσών.

“Έναν χρόνο πριν, στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, που αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου, μια από τις πρώτες έννοιες μας ήταν να αποζημιωθούν και να λάβουν έκτακτη οικονομική επιχορήγηση, οι πληγέντες συμπολίτες μας από τον σεισμό” τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Γκίκας και συνέχισε: “Είναι πολύ ευχάριστο, για μένα, ότι ικανοποιήθηκαν αιτήματα πληγέντων πολιτών και εγκρίθηκε η αντίστοιχη έκτακτη οικονομική ενίσχυση. «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας, γιατί δεν υπάρχει στιγμή χωρίς καθήκον, προσφορά και αφοσίωση.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ