Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Δημοσία συζήτηση για “Το μέλλον της Ευρώπης” στο Σεράφειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), η εφημερίδα Financial Times (FT) και το Europe Direct του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του φοιτητικού διαγωνισμού συγγραφής Δοκιμίου για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε συζήτηση με θέμα: «Το Μέλλον της Ευρώπης»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5.30 μ.μ., στο «ΣΕΡΑΦΕΙΟ» (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, Στάση ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, Γραμμή 3 του ΜΕΤΡΟ) με ομιλητές τους κ.κ.: Tony Barber, Europe Editor, FT, Ελένη Λουρή, Καθηγήτρια, ΟΠΑ, Γιώργο Παγουλάτο, Καθηγητή, ΟΠΑ, Πάνο Τσακλόγλου, Καθηγητή, ΟΠΑ, Σπύρο Τσαούση, φοιτητή, ΟΠΑ, Μαριλού Χρονόπουλου, φοιτήτρια, ΟΠΑ. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιάννης Παλαιολόγος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Καθημερινή. Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γεώργιος Καμίνης και ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εμμανουήλ Γιακουμάκης. Θα ακολουθήσει η βράβευση των φοιτητών που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Δοκιμίου των FT.
Ο Φοιτητικός Διαγωνισμός Συγγραφής Δοκιμίου για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκηρύχθηκε από τη διεθνούς κύρους εφημερίδα Financial Times σε συνεργασία με έξι κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Sciences Po (Παρίσι), Hertie School of Governance (Βερολίνο), Trinity College (Δουβλίνο), Jagiellonian University (Κρακοβία) και Bocconi University (Μιλάνο) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας: “The Future of Europe Project”. Τα τρία καλύτερα δοκίμια θα δημοσιευτούν στην εφημερίδα Financial Times (το πρώτο στην έντυπη έκδοση και τα δύο επόμενα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας).
Η προσέλευση θα ξεκινήσει από τις 5.00 μμ.
Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ