Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Συναυλία – αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία από τα Μουσικά Σχολεία Αλίμου και Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

«Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το Νότο»: Μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα στον σπουδαίο ποιητή της θάλασσας, Νίκο Καββαδία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη»), την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 19:00, από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Αλίμου και Αθήνας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου.
Πρόκειται για διοργάνωση του Μουσικού Σχολείου Αλίμου σε συνεργασία με το νεότευκτο Μουσικό Σχολείο Αθήνας, η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της συστηματικής αρωγής της προς τα Μουσικά Σχολεία.
Θα ακουστούν τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Μαρίζας Κωχ, Ξέμπαρκων, Γιάννη Νικολάου, Μιχάλη Τρανουδάκη και Γιάννη Σπανού. Στη συναυλία μετέχουν το «Σύνολο Σύγχρονου Ελληνικού και Ξένου Δημοφιλούς Ρεπερτορίου» και η Χορωδία Β’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αλίμου καθώς η Χορωδία Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αθήνας.
Σχετικά με τη διάθεση των δελτίων εισόδου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο 213-2063541 (Περιφέρεια Αττικής).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ