Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Δήμος Αθηναίων: Ταυτόχρονοι καθαρισμοί με μεγάλα οχήματα στα Πατήσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Απολυμάνσεις με μεγάλες υδροφόρες και υδροσαρώσεις πραγματοποίησε από νωρίς το πρωί της Κυριακή 16 Μαΐου, ο Δήμος Αθηναίων στην περιοχή των Πατησίων.

Οι καθαριότητες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των Κυριακάτικων καθαρισμών του Δήμου.

Χρησιμοποιήθηκαν πέντε μεγάλα σάρωθρα, έξι μεγάλα πλυστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δύο υδροφόρες χωρητικότητας δέκα τόνων, πέντε μικρά πλυστικά, ενώ απασχολήθηκαν 25 εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Τα πλυστικά αυτά βρέθηκαν στην 5η Δημοτική Κοινότητα των Πατησίων.

Η εν λόγω περιοχή είναι ιδιαιτέρως πυκνοκατοικημένη και τα συνεργεία του Δήμου «σάρωσαν» δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες και πολυσύχναστους δημόσιους χώρους.

Συγκεκριμένα, τα μέρη που απολυμάνθηκαν είναι η Αχαρνών, η Πατησίων, η Σαρανταπόρου, η Καυτατζόγλου, η Τσούντα, η Χάλκιδος, η Αγίας Λαύρας, η Ταΰγετου και η Γαλατσίου. Ταυτόχρονα, οι περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκε υδροσάρωση είναι οι εξής: ΣΚΙΑΘΟΥ – ΑΠΟ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΕΩΣ ΚΟΚΚΟΥ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΡΑΪΣΗΣ, ΚΑΪΡΗ, ΚΑΡΘΑΙΟΥ, ΤΡΑΥΛΑΝΤΩΝΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΖΩΤΟΥ, ΙΠΠΟΛΥΤΟΥ – ΑΠΟ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΕΩΣ ΜΟΥΝΔΡΟΥ, ΚΕΑΣ – ΑΠΟ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΕΩΣ ΣΠΟΝ, ΕΛΙΚΩΝΟΣ, ΒΕΛΛΕΡ, ΜΗΤΣΑΚΗ – ΑΠΟ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΕΩΣ ΠΟΛΕΜΗ, ΠΟΛΥΛΑ – ΑΠΟ ΜΑΡΤΖΩΚΗ ΕΩΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ, ΡΟΣΤΑΝ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΠΟ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ ΕΩΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ, ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ, ΚΥΘΝΟΥ, ΤΡΑΥΛΑΝΤΩΝΗ, ΣΙΚΙΝΟΥ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΣΠ.ΛΑΜΠΡΟΥ.

«Με διάρκεια και επιμονή στις Κυριακές που αφιερώνονται στην απολύμανση και την καθαριότητα ολόκληρων περιοχών, σε συνέχεια της καθημερινής δουλειάς σε κάθε γειτονιά. Σήμερα, στα Πατήσια, οι 25 άνθρωποι της καθαριότητας με 18 οχήματα και μηχανήματα, έκλεισαν τον κύκλο της εβδομάδας που φεύγει και πάμε για την εβδομάδα που έρχεται. Δεν σταματάμε», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ