Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Γιώργος Πατούλης: “Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε δήλωση προέβη νωρίς το απόγευμα ο Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε. όπου αναφέρει: Υπηρετώ το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, μέσα από τον οποίο θα δώσω τη μάχη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Συνεχίζοντας αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο σημερινά δημοσιεύματα, στα οποία ψευδώς αναφέρεται ότι είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, στις αρχές του 2019. Είναι μάλιστα τόσο ευφάνταστο το συγκεκριμένο «σενάριο», που φτάνει στο σημείο να αναφέρει ακόμη και το υποτιθέμενο όνομα αυτού του δήθεν νέου κόμματος.
Ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά ότι θα δώσω τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα, από το χώρο της αυτοδιοίκησης. Από κει που μπορώ να είμαι περισσότερο χρήσιμος στους πολίτες και στην Πατρίδα μου.
Τον προσεχή Μάιο θα είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην Αθήνα, υπηρετώντας το μοντέλο της Μητροπολιτικής Διακυβέρνησης, το οποίο σήμερα ασκείται στρεβλά, αλλά θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του θεσμού, της χώρας και των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών.
Επίσης, όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια πρέπει να μην ξεχνούν ότι έχω υπηρετήσει πάνω από 25 χρόνια τον αυτοδιοικητικό θεσμό. Το έργο μου όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε τομέα, είναι αναγνωρισμένο από τους πολίτες.
Διαθέτω γνώσεις και εμπειρία και είμαι αποφασισμένος να συμβάλω στην εθνική προσπάθεια για την αναγέννηση της χώρας, μέσα από την Αυτοδιοίκηση, που μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της Πατρίδας μας.
Είναι προφανές από τα παραπάνω ότι το σενάριο περί δημιουργίας κόμματος από πλευράς μου εκφράζει τις απόψεις όσων το διακινούν, αλλά δεν με αντιπροσωπεύουν.

Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ