Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Αφιέρωμα στους Απόστολο Καλδάρα, Νίκο Γκάτσο και Βίκυ Μοσχολιού από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων παρουσιάζει και το Νοέμβριο το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής στον κύκλο συναυλιών του «Έλληνες τραγουδοποιοί και Μουσικά Ρεύματα» στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά».
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής, μαζί με τραγουδιστές που διακρίνονται για το πάθος και το στιλ της ερμηνείας τους, θα παρουσιάσει διαχρονικές επιτυχίες των Απόστολου Καλδάρα, Νίκου Γκάτσου και Βίκυς Μοσχολιού.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου| 20.00

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής στη συναυλία «Βυζαντινός Εσπερινός – Μικρά Ασία» παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη και στιχουργό Απόστολο Καλδάρα με τραγούδια που δημιουργήθηκαν με βάση τη Βυζαντινή Μουσική και τους ήχους της, με στίχους εμπνευσμένους από την καταστροφή της Σμύρνης, που αναφέρονται στα τότε γεγονότα και στη συμβίωση Ελλήνων και Τούρκων στη Μικρά Ασία.
Τραγουδούν: Μιχάλης Δημητριάδης και Αγγελική Κούκουρα
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Άγγελος Ηλίας

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου| 20.00

Μελωδίες και στίχους του αριστουργηματικού ποιητή και στιχουργού Νίκου Γκάτσου θα απολαύσει το κοινό στη συναυλία του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής «…Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου σε περιμένω να΄ρθεις…», που είναι αφιερωμένη στο σπουδαίο δημιουργό.
Τραγουδούν: Δώρα Λουίζου, Μανώλης Σκουλάς, Μαργαρίτα Παπαδημητρίου και μέλη της Χορωδίας δήμου Αθηναίων
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Άγγελος Ηλίας

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου| 20.00
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής σε μία συναυλία αφιερωμένη στην αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού με αγαπημένα τραγούδια της μοναδικής ερμηνεύτριας.
Τραγουδούν: Δώρα Λουΐζου, Έλενα Γιώργου και Μανώλης Σκουλάς
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Άγγελος Ηλίας

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ