Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Ανοίγουν για τα παιδιά της Αθήνας οι πρώτες 12 σύγχρονες και ασφαλείς Παιδικές Χαρές

Δημοσιεύθηκε

στις

Ασφαλείς, όμορφες και με τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές είναι οι πρώτες 12 Παιδικές Χαρές, που παραδίδει ο δήμος Αθηναίων, τηρώντας τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), που έχει την ευθύνη συντήρησης και λειτουργίας των Παιδικών Χαρών, έχοντας ξεπεράσει όλες τις χρονοβόρες, αλλά απαραίτητες διαδικασίες, παραδίδει τις πρώτες 12 πιστοποιημένες για ασφαλή λειτουργία Παιδικές Χαρές.

Οι πρώτες 10+2 πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές είναι:

1) Χέλντραιχ 15, Νέος Κόσμος

2) Πλατεία Αγ. Ιωάννη Βουλιαγμένης

3) Δαφνομίλη & Πατριάρχου Φωτίου, Νεάπολη Εξαρχείων

4) Δεινοκράτουσ, Κολωνάκι

5) Ούμπλιανης & Διοχάρους, περιοχή Κάραβελ

6) Κλεόβιδος & Ονάτα, Κολοκυνθούς

7) Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα

8) Πυτιούντος & Ερμωνάσσης, Θερμίδα

9) Βικέλα – Λαμπάκη, Κάτω Πατήσια

10) Σεράφειο δήμου Αθηναίων – Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη – Πετράλωνα

Επίσης, άλλες δύο (2) σύγχρονες Παιδικές Χαρές λειτουργούν στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, σχεδιασμένες από την αρχή σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή πρότυπα, στις οποίες υλοποιούνται ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά.

Όλες οι Παιδικές Χαρές που παραδίδονται στο κοινό φυλάσσονται, έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους φθορά, βανδαλισμός και καταστροφή, υλοποιώντας το Σύστημα Διαχείρισης των Παιδικών Χαρών που διενεργείται σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-7 και την ισχύουσα νομοθεσία και εξασφαλίζει την τήρηση όλων των προϋποθέσεων συντήρησης, φύλαξης, καθαριότητας και προδιαγραφών αξιολόγησης που υποχρεούται να εφαρμόζει ο δήμος Αθηναίων.

Παρακαλούνται οι δημότες να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίζουν στους χώρους των Παιδικών Χαρών στο τηλ. 210 – 3646857 του ΟΠΑΝΔΑ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ