Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

«Ανάσα» σε σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου της Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συντήρηση του πρασίνου για σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου και χώρους αναψυχής της Αττικής, για τρία έτη, εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης, συνολικής δαπάνης 656.250 ευρώ με ΦΠΑ.
Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν στο Πεδίο του Άρεως (εντός του πάρκου), την πλατεία Πρωτομαγιάς, τον Λόφο Εθνικής Αντίστασης, το Αττικό Άλσος (εντός του άλσους) και το Πάρκο Ριζάρη.
Στο επίκεντρο του έργου είναι η βελτίωση, η προστασία και η ανάδειξη του χαρακτήρα των περιοχών πρασίνου προκειμένου να αποτελούν πόλους αναψυχής και πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους, με γνώμονα την ενδυνάμωση και τη διαφύλαξη της περιβαλλοντικής ισορροπίας των οικοσυστημάτων.
Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη συντήρηση, άρδευση και διαμόρφωση του πρασίνου, τη φυτοπροστασία του υφιστάμενου πρασίνου, τη συμπλήρωση φυτικού υλικού όπου απαιτείται, τη συντήρηση του αρδευτικού συστήματος, τη βελτίωση των συνθηκών του εδάφους, τον καθαρισμό των παρτεριών. Το περιεχόμενο δε των εργασιών εξειδικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες και την υφιστάμενη κατάσταση κάθε πάρκου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ