Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Αμπελόκηποι: Δύο νέα γήπεδα διαθέσιμα σε μικρούς και μεγάλους με πρωτοβουλία του Γ. Αντετοκούνμπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο παλιές αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στις οποίες για πολλά χρόνια δεν είχε υπάρξει καμία παρέμβαση αναβάθμισης, “μεταμορφώνονται” σήμερα σε δύο νέα, σύγχρονα γήπεδα μπάσκετ και υποδέχονται τους Αθηναίους, κάθε ηλικίας, που αγαπούν την άθληση.

Ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο του πρωτοποριακού προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», προχώρησε στην ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται επί της οδού Μηλέων, κάνοντας αποδοχή της δωρεάς από γνωστή στοιχηματική εταιρία και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέσω της πρωτοβουλίας εταιρικής υπευθυνότητας “Giant Heart”.

Τα δύο ανακαινισμένα, ανοιχτά γήπεδα, κοντά στη ΓΑΔΑ, αναβαθμίστηκαν λειτουργικά και αισθητικά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα στους κατοίκους της περιοχής εύκολη και ασφαλή πρόσβαση.

 

 

 

Πώς “μεταμορφώθηκαν” τα γήπεδα

Οι εργασίες ανάπλασης, μεταξύ άλλων, περιλάμβαναν βαφή του δαπέδου, διαγραμμίσεις, αλλαγή των ταμπλό, νέες μπασκέτες, βάψιμο των περιμετρικών τοιχίων, καθώς και αναβάθμιση του φωτισμού με νέους προβολείς για την ασφαλή χρήση του γηπέδου τις βραδινές ώρες.

Μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις, το ένα από τα δύο γήπεδα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και για το άθλημα του βόλεϊ, καθώς έχει εξασφαλιστεί η κατάλληλη υποδομή.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ