Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Σε δημόσια διαβούλευση το ΣΒΑΚ του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, εφαρμόζοντας τις εθνικές και ευρωπαϊκές οδηγίες για προώθηση βιώσιμων αστικών μεταφορών, προχωράει στην εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), το οποίο θα προδιαγράψει το μελλοντικό σύστημα μετακινήσεων στον Δήμο .

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, θέλοντας να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιθυμεί την ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, τόσο μέσω των θεματικών διαβουλεύσεων με τη μορφή εργαστηρίων που θα διοργανωθούν όσο και των διαδικτυακών ερευνών που θα πραγματοποιηθούν, ώστε το περιεχόμενο του ΣΒΑΚ να αποτελέσει προϊόν συμμετοχικών διαδικασιών που λαμβάνουν υπόψη το σφυγμό της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας κάλεσε τους δημότες «να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πόλης απαντώντας σε δέκα απλές ερωτήσεις, τονίζοντας ότι το ΣΒΑΚ είναι ένα στρατηγικό σχέδιο και όχι μία απλή μελέτη πολεοδομικού ή κυκλοφοριακού χαρακτήρα».

Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται online και το μόνο που έχουν να κάνουν οι δημότες είναι να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/EcHH3yXVYGnLWpHt5

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ