Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Προτεραιότητα η ανάπλαση του ρέματος της Εσχατιάς στο Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού Σταύρος Τσίρμπας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η αναγκαιότητα της ανάπλασης του ρέματος
της Εσχατιάς.

Ο κ. Σταύρος Τσίρμπας τόνισε: «Η ανάπλαση του ρέματος της Εσχατιάς είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους Δήμους Αγίων Αναργύρων-Καματερού και Ιλίου. Η μελέτη προβλέπει δημιουργία χώρων περιπάτου , ποδηλατοδρόμου , αθλητικών δομών καθώς και ενίσχυση του πρασίνου και του φωτισμού. Ένα μεγάλο έργο ύψους 20.000.000€ που θα αλλάξει τη ζωή όσων κατοικούν στις κοίτες του ρέματος και όχι μόνο».

Ο Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είπε από την πλευρά του: «Όλοι μαζί κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για τα τοπικά προβλήματα και να συνεργαζόμαστε, για να στηρίξουμε τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας με έργα, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ