Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Πέντε βραβεία στα Best City Awards 2023 για τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

«Σάρωσε» τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού στα βραβεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Best City Awards στην αίθουσα της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, καθώς κέρδισε πέντε βραβεία, αποδεικνύοντας ότι το όραμα του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρου Τσίρμπα για μία ομορφότερη πόλη προχωρά με σταθερά βήματα.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στo Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κέρδισε τα ακόλουθα πέντε βραβεία:

-Ένα χρυσό βραβείο για τα έργα ανάπλασης Λεωφόρου Δημοκρατίας με διαπλάτυνση πεζοδρομίων, δενδροφυτεύσεις, δημιουργία ραμπών ΑμεΑ και δημιουργία νέας πλατείας με αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση .

-Ένα ακόμα χρυσό βραβείο για τη δημιουργία του 1ου Δημοτικού Κτηνιατρείου.

 

 

-Δύο ασημένια βραβεία για τις Πιλοτικές δράσεις για την προώθηση των ευπαθών ομάδων και των νέων στην απασχόληση στο  Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού. Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ», αλλά και για την αναβάθμιση του Οδοφωτισμού LED .

-Το πέμπτο βραβείο (χάλκινο) είναι για τους έξυπνους κάδους απορριμμάτων με τη Δημιουργία Δικτύου Έξυπνων Κάδων Απορριμάτων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την παραλαβή των βραβείων: «Η πόλη της γενιάς μας και της καρδιάς μας, βραβεύεται με 5 συνολικά βραβεία στα Best City Awards 2023. Είναι μεγάλη μας τιμή οι πρωτοβουλίες και οι προσπάθειές μας να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας, να λαμβάνουν σημαντικές διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

 

 

Θέλω να αφιερώσω και τα πέντε βραβεία, που κερδίσαμε στα Best City Awards, σε όλους εσάς, τους δημότες μας και ιδιαίτερα στους νέους μας, για τους οποίους δημιουργούμε βήμα -βήμα την πόλη και το επίπεδο ζωής που τους αξίζει.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Συνεχίζουμε και το 2023, με έργα και δράσεις πιστές στο όραμά μας για μια πόλη πρωταγωνιστή».

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα Best City Awards είναι τα κορυφαία βραβεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ