Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ξεναγήσεις στα Μουσεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για τα Δημοτικά Σχολεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Διεύθυνση Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού στο πλαίσιο της γνωριμίας και της προσέγγισης των μαθητών και των δημοτών της πόλης, με τη σημασία και της συμβολή των Μουσείων στην κοινωνική ανάπτυξη, διοργανώνει πρόγραμμα ξεναγήσεων για τα Δημοτικά Σχολεία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει τίτλο «Από την παλιά εποχή… στο σήμερα» και έχει ως στόχο οι μαθητές και οι μαθήτριες να ανακαλύψουν τον τρόπο ψυχαγωγίας των παιδιών της ηλικίας τους στο παρελθόν, να τον συγκρίνουν με τον σημερινό τρόπο και να δημιουργήσουν τις δικές τους αφηγήσεις αλληλεπιδρώντας με τα εκθέματα του μουσείου.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται στα εξής μουσεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού: Φυσικής ιστορίας, Παλαιών Ραδιοφώνων, καθώς και του Καραγκιόζη, για παιδιά Α’ έως Στ’ Δημοτικού, ενώ σημειώνεται πως ο αριθμός των μαθητών που μπορούν να παρακολουθήσουν είναι 25.

Όσοι ενδιαφέρονται θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τις ξεναγήσεις κάθε Τετάρτη, με διάρκεια 90 λεπτά, και ώρες έναρξης στις 9.00 και στις 11.00 το πρωί.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην κ.Ασπασία Σταματελάτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο 2132039980 και στην κ. Μαρίζα Κιουτσούκη στο email:[email protected] ή στο τηλέφωνο 2132039981.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ