Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας κατέθεσε στεφάνι την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Σύνταγμα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη μνήμη των ηρώων που έχασαν τη ζωή τους στην απελευθέρωση της πόλης της Αθήνας πριν από 202 χρόνια.

Στην εκδήλωση μαζί με πλήθος επισήμων, συμμετείχε και ο λαογραφικός σύλλογος Καματερού “Το Γιορντάνι”, επίσης με κατάθεση στεφάνων.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος δήλωσε μετά την κατάθεση στεφάνου: «Είχα τη χαρά και την τιμή να παρευρεθώ στην εορταστική εκδήλωση για την απελευθέρωση της πόλης των Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε στο Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου κατέθεσα στεφάνι στη μνήμη των ηρώων, εκπροσωπώντας τον Δήμο μας. Η απελευθέρωση της πόλης της Αθήνας από τους αυτόχθονες κατοίκους με ηγέτη τον Καπετάν Μελέτη Βασιλείου, συμπληρώνει σήμερα 202 έτη και αποτελεί μια ξεχωριστή ημέρα για την πορεία του αγώνα προς την ελευθερία, καθώς για πρώτη φορά υψώθηκε στην Αθήνα μετά από χρόνια σκλαβιάς, ξανά η Ελληνική σημαία, σηματοδοτώντας μία νέα ελεύθερη εποχή για όλους. Χρόνια πολλά!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ