Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Η ζωή είναι ωραία… και τον Μάιο στον Δήμο Αγίων Αναργύρων -Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού αποσκοπώντας να γεμίζει ομορφιά τις ζωές των δημοτών του εντάσσει στις πολιτιστικές του δράσεις το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Το Πρόγραμμα αυτό φιλοδοξεί να δώσει στις δημότισσες και τους δημότες των Αγίων Αναργύρων – Καματερού μια ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητα και να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον… τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο.

Στόχος των δράσεων είναι η καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε για το πρόγραμμα:  «Και τον Μάιο μέσα από το πρόγραμμα ‘η ζωή είναι ωραία’, οι δημότες μας έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις».

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2023658, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 – 15:00 το μεσημέρι.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων. Κάθε μήνα θα γίνεται ενημέρωση για τις δράσεις του επόμενου μηνός.

 

Κυριακή 7 Μαΐου, στις 20:15

Μιούζικαλ

«Λαχτάρα για κεράσια»

Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Η Τατιάνα Λύγαρη γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της αδιάλειπτης και επιτυχημένης καλλιτεχνικής πορείας της  Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ με την επαναφορά στη σκηνή του Θεατρικού Βαγονιού της θεατρικής παράστασης «Λαχτάρα για κεράσια» που στάθηκε αφορμή  για να εμπνευστεί και να δημιουργήσει το Τρένο στο Ρουφ, τον μοναδικό στον κόσμο πολιτιστικό πολυχώρο που λειτουργεί σε βαγόνια τρένου.

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 4 Μαΐου

 

Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 21:00

Θεατρική Παράσταση

«Τέλειοι Ξένοι» του Πάολο Τζενοβέζε

Θέατρο Αθηνά

Το έργο «Τέλειοι Ξένοι», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία.

Κρατήσεις θέσεων έως την Δευτέρα 8 Μαΐου

Παρασκευή 19 Μαΐου, στις 21:00

Θεατρική Παράσταση

«Πάμε Στοίχημα;» Μια παράσταση για τη Ελλάδα

Θέατρο Μπέλλος

Πέντε ηθοποιοί της γενιάς των late 90’s μετ-επισκέπτονται επί σκηνής τους μεγάλους σταθμούς μνήμης της παιδικής, της εφηβικής και της μετεφηβικής της ηλικίας που σκιαγραφούν την πορεία της ελληνικής πραγματικότητας των τελευταίων δύο δεκαετιών. Στάσεις σε αυτό το νοσταλγικό ταξίδι αποτελούν οι σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, στιγμές εθνικής περηφάνιας και εθνικού πανικού.

Κρατήσεις θέσεων έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου

Σάββατο 27 Μαΐου, στις 21:00

Θεατρική Παράσταση

«170 τετραγωνικά»

Θέατρο Ιλίσια

 

Τα «170 τετραγωνικά», με  άξονα το εδώ και το τώρα της Ελλάδας, ξεδιπλώνει μια ιστορία με πολύ αγωνία, χιούμορ και σκληρό  ρεαλισμό, που συνδυάζει έντονες κωμικές και δραματικές στιγμές. Μια τραγωδία «για όλη την οικογένεια», με πρόσωπα της διπλανής μας πόρτας και καταστάσεις ακραίες και συνάμα αναγνωρίσιμες.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 19 Μαΐου

Δευτέρα 29 Μαΐου, στις 20:30

Περιπατητική Θεατρική Παράσταση

«Τυφλός Ξεναγός»

Αρχαιολογικός Χώρος της Ελευσίνας

Μια συμπεριληπτική παράσταση – ξενάγηση γεμάτη μουσική και ποίηση, σχεδιασμένη για τον Αρχαιολογικό Χώρο της Ελευσίνας στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ευρώπης 2023. Πρόκειται για μια περιπατητική ξενάγηση-αφήγηση. Η performance υλοποιείται εις μνήμην του πρώτου επίσημου τυφλού ξεναγού στην Ελλάδα, Θοδωρή Κώνστα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ