Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Διανομή Τροφίμων του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία δύσκολη παγκόσμια συγκυρία εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από την επέλαση του κορονοϊού, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού συνεχίζει τις προσπάθειες ανακούφισης των ευπαθών ομάδων.

Με παράδοση στις κατοικίες των ωφελουμένων ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 η διανομή των τροφίμων του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας: «Προτεραιότητα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι η προάσπιση της υγείας των πολιτών και των εργαζόμενων και η ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων. Κάνοντας πράξη το σύνθημα – Μένουμε Σπίτι – ο Δήμος μας φροντίζει τους κατοίκους του μεταφέροντας κατ΄ οίκον τα πακέτα με τα τρόφιμα. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, στεκόμαστε ακόμα πιο ενεργά στους συμπολίτες μας».

Ειδικότερα σε μία προσπάθεια που ξεκίνησε από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και συνεχίζεται σε καθημερινή βάση διανεμήθηκαν τρόφιμα, καθαριστικά είδη και είδη βρεφικής φροντίδας σε 1008 ωφελούμενους του προγράμματος.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ