Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Δήμος Αγίων Αναργύρων: Διαδικτυακή ημερίδα για την κατάθλιψη

Δημοσιεύθηκε

στις

Την  Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 θα διεξαχθεί η 2η ενότητα για την κατάθλιψη με θέμα: «Κατάθλιψη εν μέσω Covid 19 : Επιπτώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές), στην οργανική υγεία και οικονομικές συνέπειες. Ζώντας με την κατάθλιψη- Μορφές θεραπείας – Συμπτώματα εφόσον έχουμε νοσήσει από Covid-19».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω του ακόλουθου link: https://zoom.us/j/99069703661

Θυμίζουμε ότι την περασμένη  Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο για την Κατάθλιψη με θέμα «Ενημέρωση / Ψυχο-εκπαίδευση  για την κατάθλιψη : Κατηγορίες, συμπτώματα, αντιμετώπιση  και συνοσηρότητα», το οποίο συνδιοργανώθηκε από  τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού,  το ΕΔΔΥΠΠΥ και λοιπούς  Δήμους του Δικτύου.

Η εκδήλωση  ξεκίνησε με χαιρετισμό  του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Σταύρου Τσίρμπα, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μέσα από τη σωστή ενημέρωση των πολιτών, μέσα από δράσεις όπως η σημερινή, θα μπορέσουμε όλοι να δημιουργήσουμε μία ασπίδα προστασίας, μία ανοιχτή αγκαλιά για όλους τους πολίτες  που δοκιμάζονται από καταστάσεις σαν την κατάθλιψη να βγουν νικητές της ζωής».

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτησε και ο  Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Πατούλης  καθώς και  εκπρόσωποι Δήμων  που συμμετείχαν στη συν διοργάνωση  της εκδήλωσης.

Ομιλήτρια της Δράσης ήταν η Ψυχολόγος κα Σμαράγδα Χρηστάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ