Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Βραβεύσεις από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού στην πρώτη εκδήλωση του Women in Politics

Δημοσιεύθηκε

στις

«Άρωμα γυναίκας» είχε η πρώτη εκδήλωση του Women in Politics and Communication (Γυναίκες στον χώρο της πολιτικής και της επικοινωνίας) στο ξενοδοχείο Nyx Athens.

Η πρώτη εκδήλωση Women in Politics and Communication πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 με τις τιμητικές διακρίσεις γυναικών που ξεχώρισαν με κριτήριο τη συνολική σταδιοδρομία, το έργο και τα επιτεύγματά τους σε πολιτικά, επικοινωνιακά και κοινωνικά θέματα.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας απένειμε το τιμητικό βραβείο στην Ευγενία Αναστασιάδου, επικεφαλής δράσεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου, η δράση του οποίου εστιάζεται στην προαγωγή της πνευματικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης των ευαίσθητων, μη εύπορων μαθητών και σπουδαστών, καθώς και την υποστήριξη πρωτοβουλιών που προασπίζονται το συλλογικό συμφέρον και ενισχύουν τη διαφάνεια.

Ο κ. Τσίρμπας δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης:  «Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και τους διοργανωτές διότι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις συμβάλλουμε ενεργά στην προαγωγή της ισότητας των φύλων, αναγνωρίζοντας τον δυναμικό και σημαντικό ταυτόχρονα ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ