Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Αμαξίδιο σε άτομο με κινητικά προβλήματα παρέδωσε ο Δήμος Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε στην παράδοση ενός ακόμη αναπηρικού αμαξιδίου σε άτομο που το είχε απόλυτη ανάγκη, στο πλαίσιο της επιτυχημένης περιβαλλοντικής και κοινωνικής δράσης «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι», καλύπτοντας πλέον και ολόκληρη την Αττική.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στις 29 Μαΐου 2018, στο Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων – Καματερού παραδόθηκε το αμαξίδιο από τον Υπεύθυνο της δράσης, Δημοτικό Σύμβουλο Περιστερίου Μπάμπη Δούναβη, παρουσία του Δημάρχου Αγ. Αναργύρων – Καματερού Νίκου Σαράντη, του Αντιδημάρχου Περιστερίου Βασίλη Μπέτση και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αγ. Αναργύρων – Καματερού Νικόλαου Παντελιά, καθώς και αντιπροσωπείας των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου που συμμετέχουν ενεργά με τη συλλογή καπακιών.

Ο κ. Δούναβης ευχαριστεί βαθύτατα τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου για την έμπρακτη στήριξη τους στην δράση που σκοπό έχει να χαρίσει χαμογέλα σε όσους περισσότερους πολίτες με κινητικά προβλήματα.

Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τη συγκέντρωση καπακιών, όπου τα παραδίδουμε (σε εργάσιμες ώρες) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62, Περιστέρι), όπου και γίνεται η διαλογή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της Δράσης και Δημοτικό Σύμβουλο Μπάμπη Δούναβη και στα τηλέφωνα 210-5701639, 6932579880.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ