Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Φιλοζωικό Bazaar και Ημέρες Υιοθεσίας στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα των ζώων, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με το Προστατεύω & Φροντίζω – Δίκτυο Ζωόφιλων Αγ. Δημητρίου και το φιλοζωικό σωματείο SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece διοργανώνουν διήμερο γιορτής με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των ζώων, την ενίσχυση των αδέσποτων ζώων της πόλης και την προώθηση τετράποδων φίλων της περιοχής προς υιοθεσία!

Το Σάββατο & Κυριακή 08-09 Οκτωβρίου, από τις 11.00 έως τις 15.00Πλατεία Αλέκου Παναγούλη (δίπλα στο σταθμό μετρό  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ) θα διεξαχθούν: Φιλοζωικό Bazaar, Ημέρες υιοθεσίας και δημιουργικές δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για κάθε ηλικία (Ζωγραφική, face painting, φιλοζωική εκπαίδευση).
Ακόμη:

Καλάθι δωρεών για τα αδεσποτάκια της περιοχής. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αναλώσιμα για τα ζωάκια που φιλοξενούνται από εθελοντές σε σπίτια!

Η ανάγκη αφορά κυρίως σε αντιπαρασιτικά (αμπούλες , χάπια, σπρέυ, πάστες) για σκυλάκια και γάτες, καθώς επίσης και σε κλινικές τροφές (gastro, i/d , recovery, κ.λπ.).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ