Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Τι αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναλυτικά οι αποφάσεις που ελήφθησαν μετά την έκτακτη σύσκεψη του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου της Διοίκησης του Δήμου με τις διοικήσεις των Νομικών Προσώπων, τους Διευθυντές και τους Προϊστάμενους Τμημάτων και το Σωματείο Εργαζομένων συζητήθηκαν, εκ νέου, επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID19.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, πρόκειται για πανδημία. Αυτό σημαίνει πως και ως Δήμος με υπευθυνότητα εντατικοποιεί τα προληπτικά μέτρα αποφασίζοντας:

☑️ Απαγόρευση εισόδου σε παιδικές χαρές, υπαίθρια γυμναστήρια και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
☑️ Αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας
☑️ Αναστολή λειτουργίας του Παραρτήματος ΚΕΠ (Ασημακοπούλου 7)
☑️ Το ΤΑΜΕΙΟ του Δήμου θα είναι κλειστό για το κοινό και οι πληρωμές προς τον Δήμο για οφειλές κ.λπ. θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω Τραπέζης.
☑️ Δήλωση, για επιπλέον τετραγωνικά ακινήτων, θα υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στην ειδική πλατφόρμα ( https://tetragonika.govapp.gr/ ). Άλλωστε η προθεσμία έχει παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.
☑️ Αιτήσεις για πιστοποιητικά και βεβαιώσεις δημοτολογίου (ληξιαρχικές πράξεις, οικογενειακής κατάστασης κ.λπ.) θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 213 2007717 και 213 2007718, με φαξ στο 210 9733259 και με email: [email protected]. Ταυτόχρονα με την αίτησή του, ο πολίτης θα ενημερώνεται πότε θα είναι έτοιμο το πιστοποιητικό του για να προσέλθει στο Δημαρχείο και να το παραλάβει.
☑️ Το Κεντρικό Κατάστημα ΚΕΠ (Γ. Ψυχογιού 8) θα λειτουργεί κανονικά καθημερινά από τις 08:00 έως τις 19:30 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 13:30.
☑️ Για κάθε άλλη υπηρεσία ή συναλλαγή με τον Δήμο, οι πολίτες θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν τηλεφωνικά (όλα τα τηλέφωνα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου), μέσω email ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας City Agenda που επίσης είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dad.gr Σε περίπτωση που κατά την τηλεφωνική επικοινωνία δεν καταστεί δυνατή η εξυπηρέτηση, οι πολίτες θα συνεννοούνται με τον αρμόδιο υπάλληλο για την προσέλευση στο Δημαρχείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ